top of page

DE VREUGDE VAN ZINGEN

 

Een groot en terugkerend thema in mijn leven is vrijheid. Vrij van beperkende overtuigingen en patronen en los van een hoofd vol drukke gedachten. In die zoektocht kwam ik bij stembevrijding uit.. In september 2021 ben ik gestart met 'Ode an die Freude,' de twee jaar durende opleiding tot stembevrijder, opgericht door Jan Kortie.

 

Om alles wat er op dit moment in mij leeft een stem te geven, kan zich een weg openen naar meer ruimte, vrijheid, vreugde en waarheid. Als ik mijn angst durf mee te nemen in mijn zingen, onthult het zich wat het werkelijk is, verlangen. Als ik mijn stem volg zonder in te grijpen, brengt het me naar een plek in mij die geen grenzen heeft.

Doordat stembevrijding voor mij zo van waarde is, maakt mij ook nieuwsgierig naar jou. Om samen de muziek te mogen ontdekken die in jou besloten ligt, om een weg te openen naar meer vrijheid in jou, maakt mij enorm enthousiast.

Jouw lied staat te popelen om ontdekt te worden en van dat wonder wil ik enorm graag deel uitmaken.

Voor wie?

- Voor alle leeftijden 
- Voor professionele zangers/zangeressen die tot een diepere laag willen komen in hun performance en hun authenticiteit willen ontdekken.
- Voor beginnende zangers die op een vreugdevolle en ongedwongen manier kennis willen maken met zingen. 
- Voor iedereen die verlangt te zingen, maar het nog spannend vindt.

Ik werk individueel en in kleine groepen van max. 8 deelnemers. 

Is je interesse gewekt?

Voor meer info of vragen, mijn telefoonnummer en e-mailadres kun je vinden onder het kopje contact

 

jasmijntest-30.jpg
bottom of page